LeszekG Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam, Czy ktoś z kolegów miał taką sytuację że padły zegary, wskaźnik temperatury, paliwa, liczniki nie kręcą ? Dodam że w wyszukiwarce nie znalazłem podobnego tematu. Jeżeli już była opisywana podobna sytuacja to bardzo proszę o podpowiedź. Pozdrawiam Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja bym bezpieczniki sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekG Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Sprawdzone 2X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Zobacz, może przewód zasilający od klemy odpadł, albo się przetarł lub na którejś wtyczce przejścia nie ma, to jeden z tych cieńszych co do klemy + przychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekG Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Badger1s. Twoja diagnoza trafiona w 100%. Dodatkowo wymieniłem kleme i wszystko śmiga. Jeszcze raz bardzo dziękuję za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.