smutekh Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Można jeszcze gdzieś kupić elementy do remontu blacharskiego budy?Głównie chodzi mi o podłogę pod tylną kanapą.Mogę dorobić ale z lenistwa i dla walorów wizualnych wolałbym kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 nie sądzę, że dostaniesz gdzieś zdrową podłogę do T1 ale jak to mówią... Kto szuka ten znajdzie tydzień temu znaleźliśmy ramę do T1 w dobrym stanie podobno są jeszcze błotniki oryginalne do T1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 No to "rzezbienie" A reperaturki tylnych błotników znajdę gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Raczej podobny temat jak z przodem Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 do t1 podejdą reperaturki błotników o pickupa - kupowałem rok temu w intercarsie ogólnie katalog części zamiennych blacharskich jest tuta http://blic.intercars.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.