Gość gawronex Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam Nie znalazłem odpowiedzi dlatego wklejam temat. Potrzebuje opisu wszystkich bezpieczników do K12, nie potrafię odnaleźć bezpiecznika od tylnej wycieraczki, nie działają mi też głośniki z lewej strony, a zauważyłem kilka bezpieczników audio (kabina i pod maską). Poratujcie proszę. Ponadto sporadycznie nie włącza się: -radio -wentylator -regulacja lewej przedniej szyby -przyciski na kierownicy. Ile ja mam problemów z elektryka w tym aucie to porażka-udało się poradzić już z z tyłem, została tylna wycieraczka... Będę wdzięczny za szybka pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Na pokrywie od bezpiecznikow nie ma opisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Transes Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 na pewno jest na pokrywie nie spotkałem się jeszcze żeby nie było kolego sprawdź dokładnie albo szmatką przetrzyj pokrywe a wszystko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Reynars Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 I co sprawdziłeś czy było napisane czy nie ? bo mnie zastanawia właśnie jak to rozwiązałeś. Bo możliwe na pokrywie będzie zatarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 W/g różnych fotek w internecie, to opis bezpieczników jest nad bezpiecznikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Co do tylnej wycieraczki ,zdejmij klemę( +)na chwilę i najczęściej w K12 niweluje to błąd pracy , tylnej wycieraczki (który powoduje , np. zapalanie silnika na włączonej pozycji -praca tylnej wycieraczki) Proste- a załatwia większość przypadków problemów ,z tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.