Gość mayura Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Na samym początku chciałem się serdecznie przywitać z Kolegami . Jako, że w ostatnim czasie udało mi się kupić Nissana Primera P12 w wersji kombi z 2005 roku to mam pytanie odnośnie dwóch tematów, które nie dają mi spokoju... 1. Zmiana języka wyświetlacza - chyba najbardziej znana udręka - w swojej wersji mam do wyboru tylko niemiecki/francuski a człowiek bardziej kumaty po angielsku jest . Wiem, że na forum są linki do obrazów ISO płyt służących do zmiany języka na angielski ale linki już dawno padły... Może ktoś poratować tym softem i przy okazji instrukcją co, jak i dlaczego? 2. Problem z radiem - jak kupiłem auto to radyjko świetnie odbierało stacje radiowe. Niestety ale podczas zabaw z niemieckim menu i opcjami coś pokręciłem i w tym momencie nic nie wyszukuje już. Pytanie tylko, czy można coś pozmieniać w ustawieniach radia żeby nie znajdywało żadnego kanału czy to też problem natury sprzętowej? Dodam, że podmieniałem bat anteny i tutaj nic się nie zmieniło - głucho jak w lesie. Proszę Koledzy, pomóżcie laikowi cieszyć się tym jakże ciekawym autem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Proszę http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/58534-p12wp12-zmiana-j%C4%99zyka-menu/page-4?do=findComment&comment=878654 + mała instrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.