MisilYE Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Czy w j10 były skórzane mieszki dźwigni zmiany biegów? Jeśli gdzieś było o tym to sorry ale nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ja mam J10 i mieszek skorzany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Skóra była w jakich wersjach wyposażenia? Myślałem że jak kierownica skóra to i mieszek skórzany a tu cerata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Cerata cerata Mi się cerata przetarła to wywaliłem i kupiłem skórzany i dorobiłem sobie nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Kupiłeś uniwersalny czy dedykowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Kupiłeś uniwersalny czy dedykowany? Tu to akurat nie ma żadnego problemu, każdy tapicer jak mu dasz stary mieszek to uszyje Ci taki jak orginalny i w dodatku z czego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Kupiłem pod wymiar oryginału Tak dorobiłem że wygląda lepiej jak ta Nissanowska cerata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Znajdę gdzieś na forum jak to rozebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Przy lewarku po prostu ściągasz (mieszek jest nacięty od strony radia i trzyma go gumowa obejma). Od dołu nie wiem, ale pewnie jest jakoś przyczepiony do srebrnego plastiku, który pociągasz do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 znalazłem na a......... za 25zł do Qq http://allegro.pl/nissan-juke-qashqai-skorzany-mieszek-alcantara-i5672001514.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_Wyposa%C5%BCenie+wn%C4%99trza-622_Mieszki+ochronne-18890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 I super bierz ze skóry nie alecantry i sobie wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mieszek zakupiony czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Oglądałem dziś swój mieszek .....w Qq kurcze prawie nówka , co się stało że Twój się zniszczył ? Jak będziesz mieć go już w rękach , mógłbyś zrobić zdjęcie i opisać jakość tej skóry i to czy wymiana przysparza jakiś problemów tzn. jest z tym plastikiem czy plastik zostaje stary ? No ogólnie taki tutorial wymiany starego na nowy ze zdjęciami , dałoby radę ? Ta szlachetność skóry nad ceratą mnie intryguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Postaram się udokumentować tą wymianę.Mieszkowi nic się nie stało wygląda sobie całkiem dobrze jak na ceratę.no ale to cerata.Mam kiere w skórze i to jakoś mi się gryzie ,może takie zboczenie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No mnie właśnie to zaczęło gryźć gdy przeczytałem ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzisiaj dotarł mieszek Wymiana mieszka: Pociągamy ramkę ze starym mieszkiem do góry dookoła wychodzi w miarę lekko Teraz ściągamy przez gałkę. Idzie trochę ciężej ale odrobina kremu do rąkvsprawę ułatwi Mamy całość na wieszku teraz rozdzielamy ramkę Jak to mamy zrobione - zdejmujemy mieszek z zaczepów Z prawej nowy mieszek Zakładamy nowy na zaczepy Składamy ramki Zakładamy przez gałkę Wciskamy wszczelinę przy gałce Wciskamy ramkę na miejsce i gotowe Cieszymy się nowym skórzanym mieszkiem wymienionym własnoręcznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) O to u mnie była gorsza Nissanowska dziurawa cerata Edytowane 28 Września 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Moja nie była zniszczona można powiedzieć prawie nówka ,ale ta cerata.jeszcze żeby gałka była sztuczna to może "może"by mnie to nie raziło. Taki schiz. Co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 I to jest prawdziwy tutek , niech się admin zainteresuje i podlinkuje do ZRÓB TO SAM ? Ładnie Ładnie 3+ kolego MisilYE Dzięki bardzo teraz to będzie z górki a terra incognita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi