Bydle Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Frezowales go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Trochę to trwało, ale auto ogarnięte. Najpierw zleciłem usuwanie wgniotek, które były niemal wszędzie. Poza tym pomalowane zostały zderzaki przód i tył, maska i parę innych elementów. Problem był wszędzie taki sam: odpryski, miejscowe uszkodzenia powłoki lakierniczej,nie mogłem z tym żyć. Dodatkowo zleciłem wycięcie przedniej szyby by wymienić górną listwą, która była poszarpana i sklejona kropelką. Całość została bardzo profi poskładna i jak na lakiernika - nieźle wypolerowana. Ja oczywiście i tak przeprowadzę korektę lakieru wg swoich standardów a auto zabezpieczę powłoką Gtechniq Crystal Serum oraz EXO. Wydech już nieco się ułożył i dźwięk naprawdę przypadł mi do gustu. Czas zakupić porządne opony a obecne, marki Accelera, sprzedać. Potem pozostaje tylko rewitalizacja skóry i plastików wnętrza i mamy koniec zabawy. Od ostatniej wizyty udalo się zmienić opony na Bridgestone Potenza RE050A oraz heble tył. No i zrobić parę fot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 dzi ti ar spasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Heja, kogo tu widze!! Miszcza detailingu ;-), stare czasy jeszcze za SRT. Widze ze przeszedles na dobra strone mocy, oczywiscie auto wyglada jak nowka. Pozdrowionka z cieplych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Stary, kopę lat. Ostatnio wspominałem nawet jak sprzedaleś mi fele do pierwszego Zeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Kirde skleroza nie boli, nawet nie pamietam tego hehe, ale to chyba z 5 lat temu. Wtedy juz miales Z? Ktore fele bo pierwsze to byly OZ. Tak tylko w woli pamieci historycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Proszę o zamknięcie tematu, auto sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi