zdzichu6969 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Hej wszystkim, Od pewnego czasu czułem zapach ropy podczas jazdy - OK..otwieram maskę a tam wężyki przelewowe wilgotne. Skróciłem je minimalnie - było sucho - więc pojechałem w odwiedziny do rodziców (200KM) i w drugą stronę razem może zrobiłem 500KM, ale do rzeczy.. Nie jeźdźże w tygodniu samochodem bo do pracy dojezdżam autobusem z racji Wrocławskich korków ale dziś chciałem jechać na zakupy a spod auta normalnie się leje ropa, Węże wilgotne ale gdzieś się to musiało zebrać jak stał lub gdy jechałem bo gdzie indziej suchutko i szczelnie. Podobno 3,5mm średnica i nie kupować Silikonu w płótnie tylko jakieś inne. Jakie jest wasze zdanie ? Gdzie we Wrocławiu to dostane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 w każdym motoryzacyjnym dostaniesz na metry ok 10zł / m i możesz brać takie gumowe w płótnie, aby ścianka niebyła za gruba bo Ci nie podejdzie, jak wymienisz to kompresor i wydmuchaj ropę, zobaczysz czy reszta szczelna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichu6969 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 w każdym motoryzacyjnym dostaniesz na metry ok 10zł / m i możesz brać takie gumowe w płótnie, aby ścianka niebyła za gruba bo Ci nie podejdzie, jak wymienisz to kompresor i wydmuchaj ropę, zobaczysz czy reszta szczelna.. Dziękuje. Potwierdzasz że 3.5 mm średnicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 na allegro widzę wężyki na 3,2mm a dokładniej to mogę Ci jutro zmierzyć ile ma króciec przy wtryskiwaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichu6969 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kupione 3.2mm, założone- pacjent żyje i ma się bardzo dobrze. Kupiłem metr, wymieniłem wszystkie - został mi mały zapas - koszt 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.