Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem ze sterowaniem radiem

ekhart555

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w swoin Notesie mam następujący problem: dość często podczas jazdy radio samo przeskakuje  z stacji radiowych na CD , a i tu dość istotne że mam sterowanie w kierownicy które nie działa w ogóle oprócz przycisku od komputera - " i ". Jeśli macie pomysły to piszcie, bo zastanawiam sie czy to może wina taśmy, radia , czy może przełaczników w kierownicy. 

Proszę o każde pomysły i podpowiedzi, po to jest irytujące jak podczas jazdy radio sie przełancza. każda pomoc sie liczy 

• 4 miesiące temu...
Gość Makrofag

Udało Ci się namierzyć co powodowało przeskoki bo u mnie dzisiaj miałem podobne problemy z tym że przeskakiwało z radia na podpiętego pendraiwa do usb ponadto przed przeskoczeniem na wyświetlaczu wyświetla się "TA: Nazwa Stacji" zamiast samej nazwy stacji.

powiem tak , że cała ta sytuacja jest dziwna i nie do ogarnięcia, problem bedzie prawdopodobnie w taśmie kierownicy, która bedzie robiła zwarcie (bo u mnie nie działa sterowanie z kierownicy) ale zapobiegawczo mam jeden patent wkładam czystą płyte w naped i radio śmiga mi normalnie- nigdy ju znic nie przeskakuje i sie nie przełancza :) powodzenia życze.

U mnie czasem nie działa przełączanie stacji radiowych z kierownicy, przy czym jednocześnie na panelu radia nie ma z tym problemu. Mam tańszą wersję radia - "niski" panel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...