Watta Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witam, mam zamiar do Almery N15 1.4 z 1997 roku wstawić gaz, ale cena zalezy od układu wtryskowego, czy jest jedno czy wielopunktowy. I właśnie moje pytanie do was, jaki ten silnik ma wtrysk ? Wielopunktowy czy jednopunktowy ? Bo jeżeli wielo to mi się nawet nie opłaca tego gazu wstawiać bo znacznie przekracza wartośc samochodu. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 nie zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watta Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dlaczego nie zakładać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 dlatego: Bo jeżeli wielo to mi się nawet nie opłaca tego gazu wstawiać bo znacznie przekracza wartośc samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watta Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A no tak, nie połpałem od razu. Jedyna możliwośćjakby miał jakiś używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 też by się nei opłacało, bo zazwyczaj kosztuje więcej niż nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watta Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Z tego co gadał jakieś 1.5 tysiąca za używaną, więc nie tak źle, myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 jaką??? chcesz to zarejestrować??? jak tak to zbiornik tylko nowy z aktualnym UDT, to 1500zł to z montażem? zobacz TU policz sobie najtańszą sekwencję i wtedy się zastanów, czy oby na pewno to 1500zł to atrakcyjnie, do tego nei wiadomo jaki przebieg i co trzeba będzie zaraz robić, 595 + 245 = 840zł do tego dolicz to 200 na inne części czyli węże itd i masz 1040zł i teraz sie zastanów, czy warto brać używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watta Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 No w sumie tak na to patrząc to średnio to wszystko wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 ale co?? zostań przy PB bo inaczej cały czas będziesz się stresował ile to wydałeś a auto nadal spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watta Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 no spala, spala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Daj sobie spokój z lpg, bo potem Twoja jazda będzie wyglądać o tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Daj sobie spokój z lpg, bo potem Twoja jazda będzie wyglądać o tak: posłuchaj @Piorun_, On się zna i ma doświadczenie w tym temacie lepiej tego nie mógł ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dino, Ty dobrze wiesz, że ja nie lubię LPG, ale zawsze staram się też szukać pozytywnych aspektów jazdy na lpg. Staram się być obiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi