LoboAlien Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam kiedyś miałem mazdę i po otworzeniu drzwi w rogach paliły się lampki, co by było widać jakby ktoś jechał. W nissanie mamy odblaski, da się (pewnie się da) zrobić z nich lampki i tu pytanie skąd wziąść plusa co by po otworzeniu drzwi się zapalał, ciągnąć z krańcówki ze słupka przez podłogę, czy może macie inne pomysły? albo dołożyc krańcówkę w drzwiach? Może ktoś coś grzebał i ma pomysł na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ale jak to? u mnie są tam żarówki i świecą po otwarciu drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 No właśnie nie w każdej P12 w drzwiach są światełka...niestety... U mnie podobnie jak u kolegi są odblaski a nie lampki... ja bym podpiął to pod oświetlenie kabiny a kable pociągnął słupkami. Generalnie fajnie było by mieć takie podświetlenie ale odblaski mi w niczym nie przeszkadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Musicie sprawdzić czy jest okablowanie w drzwiach, a potem najwyżej kupić ze szrotu lampki.(bo chyba otwory będą pasować?) Jak nie ma kabli, to podpiąć się pod oświetlenie wnętrza. Kostka-złączka może być na lewym słupku koło szyby (tak jest w Tino). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tylko u mnie akurat w tej wnęce po wyjęciu odblasku żadnych kabli nie widać... a boję się cokolwiek sam podłączać żeby nie napier.... czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nic prostszego, ostatnio podłączałem projektor (http://allegro.pl/led-logo-projektor-logo-powitalne-nissan-fv-i4882319120.html) tyle że w bmw, okablowaniem to sie nie różni idą dwa kable, masę podłączysz w drzwiach, a drugi kabel możesz podciągnąć pod uszczelkami do lampki oświetlenia wnętrza, lub tak jak pisał kolega mirek do kostki w słupku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.