gatwawa Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam, mam nie typowy problem z radiem w mojej P12. Radio jakiś czas temu włączało się po ok 5 minutach od uruchomienia silnika, często zaczynało od stuków z głośników ale po pewnym czasie wszystko działało. Niestety od kilku dni radio przestało odbierać jakiekolwiek stacje radiowe FM, przy próbie wyszukania jakiejś stacji częstotliwości przeskakują o 0.4 i nawet po długim wyszukiwaniu nic nie znajduje. Czyściłem styki w antenie ale nie dało to żadnego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacolino Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Poradziłeś sobie z problemem? Napisz co było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil23xxk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam zrobiły się tak zwane zimne luty miałem tez tak a teraz jak są mrozy jest gorzej bo cały układ musi się zagrzać , u mnie wymieniłem radio na używane tego samego modelu i dałem do kodowania radio kosztowało mnie 120 zł a kodowanie 50 zł . ale daje stare ojcu do pracy bo jego kolega mówił ze naprawi mi te luty wiec tam znać czy da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.