Gość August 1 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Witam , mam pytanie . od 4 miesiecy moje auto stoji bez uruchamiania , poniewaz byl wypadek i skasowano mi czesciowo przod samochodu . Uszkodzenie chlodnicy , wyciek plynu itd . Z tego powodu auto nie mozna uruchomic , Pytanie dotyczy jesli wyczerpala sie juz bateria(ROZLADOWANA KOMPLTNIE ) i nie mozna uruchomic auta a z tego powodu , czy ma jakis wplyw na ustawienie w komuterze i jakie konsekwencje moga byc z TEGO powodu dla auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul28 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Posiadam Nissan Qashqai ro 2007 w benzynie i ostatnio przestaly mi dzialac skladanie lusterek ,regulacja dziala oraz slaby prad a prawie zadny w gniezdzie 12V zapalniczki .Bezpieczniki wszystkie ok sprawdzal mechanik i stwierdzil ze nie dochodzi jakby prad do kostki z bezpiecznikami pod kierownica bo jak podpial z baterii bezposrednio to wszystko zaczylo dzialac ,gdzie lezy problem ,czy siadla jakas kostka odpowiedzialna za to czy kable ?,prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.