Gość NissanPrimera Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Przy ostatniej jeździe zauwazyłem dziwne stuki w moim silniku, stuka na obrotach jak i bez nich, stukanie w silniku jest tylko wtedy kiedy silnik jest rozgrzany, czasem silnik wydaje dziwne piski (tak jakby 2 koła tarły o siebie bez smarowania, olej w silniku jest, nie ubywa oleju) Doradzcie mi co to moze być (auto ma 230 tyś km przebiegu) (moze to być wał korbowy?)Mam pytanie (Jesli odkrecimy korek z silnika uwalnia sie jakby para i tryska olej, jest to coś niepokojącego?)Mógłbym was prosić o wasze propozycje na ten tamat, i mniej wiecej ile by taka naprawa kosztowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 "........ na ten tamat, i mniej wiecej........." Na ten temat odpowiem w miarę uprzejmie. -Najpierw się witamy w odpowiednim dziale/temacie; -Uzupełniamy profil zgodnie z wymogami; -Zapoznajemy się z regulaminem; -Sprawdzamy w szukajce/wyszukiwarce, czy przypadkiem już takiego tematu nie było; -Szanujemy język ojczysty; Troszeczkę edytowałem Twój post, ponieważ był i nadal jest niezgodny z tym co napisałem. Jeśli spełnisz te warunki, czyli to co do Ciebie należy, to przypuszczam, iż będą jakieś podpowiedzi i ukierunkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.