Bydle Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czy lampy w Z oswietlaja pięknie droge to bym nie powiedział. Swoją droga też nie macie wrażenia że w tych autach lampy sa lipne jeżeli chodzi o światło jakie daja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 mi wszystko oświetla - więc nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja mam widok jak w dzień wiec tez nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 U mnie w porownaniu do mojego BMW jest znaczna roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja mam nowe bmw x5 z bixenonem i jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja mam tylko klasyczne e38 ale jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Może masz coś nie tak z lampa? Nie wiem czy były różnice w Eu i USA lub w poszczególnych rocznikach ale u mnie świeci naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wszyscy, którzy do tej pory mieli przyjemność u mnie zasiąść w fotelu pasażera twierdzili, że oświetlenie Zetki jest naprawdę rewelacyjne. Mowa oczywiście o wersji z ksenonami. A może Bydlaku czas przepolerować klosze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Sa przepolerowane. Może widoczne za dużo oczekuje od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie jestem długo na tym forum ale Bydle jest jednym z tych których nie zadowoli byle co wiec jeśli powie że coś bangla to musi być o tym święcie przekonany. Bydle jeśli chodzi o te białe efekty świetlne to ktoś wybrał sobie po prostu taką konfiguracje gdyby wybrać tam inne kolory i np odpuścić sobie te świecące rażąco białym światłem odblaski myślę że idzie fajny wygląd nocą na tym ugrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Te lampy są za***iste już teraz wiem , że zagoszczą w moim autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 No ja też chcę bixenon poliftowy z czarnym wnętrzem ale bez dyskoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja chyba się zdecyduje na opcję RGB demon eyes + RGB ironman + STI-R lens. Te światełka świecące na obwodzie raczej odpuszczę. Jeszcze nie wiem o co chodzi w kilku opcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja mam te z allegro do tego dobre żarniki i wg mnie wyglądają i świecą bardzo dobrze po za ledami, które świecą słabo (ledy audi mają u mnie 10 a te może 4) Ale przyznam, że gdybym miał możliwość wymiany na poliftowy oryginał lub te, o których piszecie nie wahał bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi