Woodman Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam Mam problem z swoja micra k11 1.0. Od pewnego czasu na benzynie wogóle nie ma mocy . Pali normalnie , ale po dodaniu gazu strasznie nią szarpie , nie przyspiesza. Na jałowym słychać buczenie z rury wydechowej. Zauwarzyłem ze przy pewnej pozycji pedału gazu przestaje szarpać. Mam instalacje LPG na której jedzie normalnie. Myśle że to pompa , ale pewności niemam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 zakręć butlę od gazu i sprawdź czy będzie poprawa, jak tak to do przeglądu instalacja LPG jak nie to sprawdź wtryskiwacze i pompę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodman Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dodam ze wymieniłem filtr paliwa. Jak sprawdzić wtryskiwacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Zacznij od tego co napisałem wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodman Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ok. Jak sprawdze to dam znać. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.