seebik86 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam.Jadac ostatnio nawigacja przestala mi pokazywac aktualna pozycje auta tylko jakies inne miejscowosci.co to moze byc? nikt nie pomoze?a moze gdzie jest schowany gps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANO19 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam u mnie było podobnie jak zainstalowałem rejestrator trasy zakłócał prace gpsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seebik86 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 kurcze mam rejestrator wlasnie jutro go wylacze i sprawdze co i jak.a jak mialem w trasie tez nawigacje to moglo to tez miec cos wspolnego??nic sie nie stalo nie popsul sie gps w aucie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Widocznie jakieś urządzenie zakłóca częstotliwości 1575,42MHz oraz 1227,6MHz na których odbierany jest sygnał GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seebik86 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Macie racje wylaczylem kamerka od nagrywania navi dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.