smutekh Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jeżeli ktoś z was zna perfekt angielski można by się dowiedzieć o cenę.Ja znam ale słabo.Chętnie bym zakupił http://fourtrack4x4.com/2014/03/01/nissan-terrano-over-fender-custom-fourtrack/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Do jepa podobne tylko pytanie o wytrzymałość bo są w środku puste Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A od czego pianka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Do lansu i turystyka to pianka to wzmocni a co dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 fajne te poszerzenia, ale u mnie wytrzymały by tylko jeden wąwóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Pogadaliśmy o wytrzymałości i zasadności zakładania tego.Mnie się to podoba i kwestia trwałości jest dla mnie drugorzędna.Nie jestem nawet trochę doświadczonym tereniarzem i nie mam zamiaru być.Moja jazda w terenie będzie się ograniczała do ekstremalnie lekkiego terenu i śniegu.U mnie to wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jak tak to git efekt wizualny jest zadowalający, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 wyśle im maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 więc ... price over fender $300 not include postage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 taniocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 przewróciło się im w mózgach chyba.Wolę sam wyrzezbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Bushwackery od XJ-ta spróbuj zaadatpować chociaż ... w sumie to ja swoich będę się na wiosnę pozbywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 przymierzałem te od wranglera to tak srednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Tzn. trzeba by końcówki wykorzystać a środki dosztukować ------------------------------------------------ Haaaa ... drogie, ale fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Ja nigdy nie zrozumiem jak jakiekolwiek badziewia z wtryskarki mogą kosztować tyle pieniędzy.Zwłaszcza wyprodukowane na dalekim wschodzie.Oczywiście z wyjątkiem Japonii bo jak wiadomo wschodni "zachód". Osobiście to mam taki upierdliwy charakter że nawet jeśli mam kasę a coś nie jest jej warte to nie kupuję.Jeleni niech szukają gdzie indziej. lemmy a nie mógłbyś pozbyć się ich wcześniej?? http://sprzedajemy.pl/jeep-cherokee-xj-poszerzenia-nadkoli-bushwacker,10603237 lemmy to twój rejon.Możesz coś o tym powiedzieć?Cena odpowiednia http://sprzedajemy.pl/jeep-cherokee-xj-poszerzenia-nadkoli-bushwacker,10603237 Edytowane 26 Października 2015 przez smutekh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jeśli są całe to chyba warto Kamil z Raszągahttp://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98710-rasz%C4%85g-4x4-przer%C3%B3bka-terrano/ niedawno sprzedawał za 300 ... i poszły ino mig Tyle, że trochę metaloplastyki to będzie wymagać no i oczywiście materiał ... powinny być z ABS-u W EZG prawie wszystkie XJ-ty je mają, a chłopaki na "pielgrzymki" raczej nie jeżdżą https://www.flickr.com/photos/shanleaf/sets/72157648674985573/ ---------------------------------------------------------- Dzwonił do mnie MariuszJeep z Ekipy EZG Zna to auto i te nadkola Te oferowane nie są niestety z ABS-u lecz z włókna szklanego, cienkie i łamliwe Czyli do celów "bulwarowych" a nie faktycznie użytkowych Bez wypełnienia pianką raczej nie pożyją długo Prawdziwe bushwackery do "męskiej jazdy" wykonane są z ABS-u i kosztują 800-1000 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszjeep Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 dokladnie tak jak Jurek napisał te za 350zl są z włókna szklanego grubosci papieru tzn 7 lat temu z tej samej firmy były o wiele grubsze poza tym w Jeepie trzeba ciąć blotniki http://allegro.pl/poszerzenia-nadkoli-blotnikow-jeep-cherokee-xj-i5741141591.html te są z czegoś podobnego do ABSu ale uwaga na chińskie wyroby: nie trzymają wymiaru i są o wiele za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @MariuszJeep pożyczył/udostępnił wspomniane poszerzenia do testów Faktycznie, ok 1,5 mm grubości mają ... bez pianki ani rusz, może jeszcze jakiś stelaż z drutu Zn by się przydało zatopić idę poprzymierzać jak by to podpasowało do Terrano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Oblukaj kształty i sposób dopasowania bo będę ewentualnie opierał się o twoje info....i żeby potem nie było an ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Trochę poprzymierzałem moim zdaniem to gra nie warta świeczki Przód wygląda zajefajnie, zwłaszcza jeśli planuje się podciąć fragment błotnika przyb zderzaku Tył niestety nie pasuje nijak, XJ ma krótsze drzwi tylne looknijcie sami po prostu materiał jest zbyt cienki, żeby coś z tego wyczarować Poza tym : w XJ-cie poszycie (błotniki, drzwi) jest bardziej "pionowe" niż u nas W Terrano poniżej przetłoczenia blachy im niżej tym bardziej schodzą się do środka Jeśli ktoś chce to niech się bawi ... ja i tak chyba gumy założę Ale fakt, wyglądają zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja nie mam tylnych drzwi więc pole manewru większe....Poza tym prawy tylny błotnik jest dość poważnie zżarty-rant i tak ze 2 cm w pionie więc jakbym to wyciął,pozatykał włóknem a potem przykrył tym nadkolem to by był git.Auto i tak chcę na wiosnę malować to nawet jak by była gdzieś szczelina pomiędzy błotnikiem a tym nadkolem to mogę wypełnić włóknem.Mam 2" liftu budy i myślę że po zamontowaniu tych poszerzeń dałoby radę całe ich wnętrze czymś wypełnić.Planuje też ucinać błotniki z tyłu i z przodu oraz zrobić fajne zderzaki skrzynkowe więc manewr z ich długością też się powinien udać.Fotka poglądowa zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jeśli odpada problem z tylnymi drzwiami to faktycznie będzie o wiele prościej je dopasować Te, które u mnie leżą też chyba są na sprzedaż Dzwoniłem do MariuszaJeep-a ... 250,- ps: lewe przednie ma u góry wyprofilowaną "nieckę" pod snorkel w Jeepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) To jak możesz to dowiedz się czy sprzedają.Może załatwisz po znajomości coś taniej Jestem zdecydowany na ten zakup Nawiązując do kwestii "cienkości" materiału z którego są zrobione,to jaki problem kupić żywicę i matę i je "pogrubić" od środka nawet do 5mm.Można też pozalewać jakieś druty.Wtedy nawet jak pękną to bruzda flexem i szpachla. Edytowane 2 Listopada 2015 przez smutekh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Póki co masz zaklepane Mariusz wieczorem zajrzy ... jak się wygrzebie (na drugim zdjęciu widać to wyprofilowanie pod snorka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi