smutekh Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nieckę zaszpachluję.Możesz dać namiary na Mariusza?Czy transakcja za Twoim pośrednictwem na priv? Póki co masz zaklepane Mariusz wieczorem zajrzy ... jak się wygrzebie 15M31.jpg 15M45.jpg Mijamy się z postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszjeep Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 potwierdzam słowa Jurka do sprzedania za 250zl jesli sie przydadza to sa juz Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Przyślesz za pobraniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszjeep Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 pisz do Leemyego bo towar jest u Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak by sie Smutekh rozmyslił to też bym był chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) To wyżej masz link do ogłoszenia.W poście #16 Edytowane 3 Listopada 2015 przez smutekh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 paaanie toż to za drogo za 250zł to jeszcze by przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Gdyby chłopaki nie sprzedali mi za 250 to kupiłbym te z ogłoszenia.Jedna opona do naszych aut tyle kosztuje i to nie z górnej półki. Wykonanie tego też kosztuje.Moim zdaniem warto dać te 3 i pół stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Korzystając z okazji, że bushwackery jeszcze były u mnie pozwoliłem sobie na małą prezentację Jeśli ktoś czuje się na siłach ogarnąć przeróbkę to m.w. taki osiągnie efekt ... zayeboosa https://goo.gl/photos/2fzZYr62nV27FAKm6 Smutekh, kasa doleciała, są już spakowane, rano wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Gdyby chłopaki nie sprzedali mi za 250 to kupiłbym te z ogłoszenia.Jedna opona do naszych aut tyle kosztuje i to nie z górnej półki. Wykonanie tego też kosztuje.Moim zdaniem warto dać te 3 i pół stówki. moje tyrano nie jest tyle warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Przesadzasz Korzystając z okazji, że bushwackery jeszcze były u mnie pozwoliłem sobie na małą prezentację Jeśli ktoś czuje się na siłach ogarnąć przeróbkę to m.w. taki osiągnie efekt ... zayeboosa https://goo.gl/photos/2fzZYr62nV27FAKm6 Smutekh, kasa doleciała, są już spakowane, rano wysyłam ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 ... zaczynam żałować nie nie mam 3-drzwiowego dzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Piątka jest praktyczniejsza jednak trzydrzwiówka bardziej mi się podoba.Mimo tych samych wymiarów jakaś taka bardziej zwarta się wydaje i ta trójkątna szybka mnie ujęła.....No i według prawideł konstrukcyjnych buda jest sztywniejsza i mniej miejsc korodujących Paczka doszła w całości.Jutro mierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Oczywiście dopingujemy no i liczymy na jakąś fotorelację z manewrów powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 takie wam sie mażą co ? http://www.ebay.com/itm/Nissan-Terrano-1-Hard-Body-Pathfinder-Navara-Fender-Flares-QUALITY-HANDMADE-NEW-/281437606335?hash=item4186fd11bf:g:qNkAAOSwQItUErq0&vxp=mtr mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No niekoniecznie, czytałeś opis ? "włókno szklane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ale wygląd fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kincab Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 OGLADALEM TWOJA GALERIE I MAM PYTANIE CZYM NAPRAWIALES POSZERZENIA NADKOLI i jaka cena calowych podkladek pod wachacze gorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czy to do mnie pytanie o poszerzenia ? Ceny zamówienia itp to na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi