Gość sheena Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam, Mam pytanie dotyczące butelki znajdującej się nad akumulatorem w mojej Micra K12 1.2, niestety w instrukcji obsługi nie mogę nic na ten temat znaleźć co to jest, będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. Na zdjęciu zaznaczone czerwony kółkiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 auto w gazie i dołożona lubryfikacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drahalar Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ta lubryfikacja w ogóle coś daje? Mam LPG i nie mam czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 lubryfikacja a kiedys znalazłem i jakoś do meni dociera ważniejsze jest dobre wystrojenie auta jak tu będzie błąd to żadne mazie nei pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.