sowa3791 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam mam pytanie mam QQ 2.0 dci dzis po przejechaniu około 15km buchneło bardzo białym dymem z wydechu i kopciło zatrzymałem sie zgasiłem auto odczekałem z 5 minut odpaliłem,zadna kontrolka się nie zapaliła więc ruszyłem dalej przejechałem z 50 km. i nic się nie działo wszstko było ok. juz nie dymił.Co to mogło być ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wypalanie filtra cząstek stałych? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Też tak myślę,ale czy to jest to napewno ? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeśli byłby to płyn chłodzący ,bo uszczelka głowicy puściła miałbyś ubytek płynu w zbiorniczku , do tego maź pod korkiem oleju o konsystencji musztardy . Jeżeli z wyżej wymienionych nie obserwujesz to śpij spokojnie i nie przerywaj procesu wypalania DPF następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 ok.jutro sprawdze to. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klemenss Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 I co w koncu było ? Bo sam mam taki sam problem i nie wiem już jak sobie z tym poradzić, nie wiem czy do mechanika nie jechać z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam sprawdziłem korek od oleju suchy płyn bez ubytku czyli DPF się wypalał temat zamknięty.Dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.