frytas Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam primere posiadam od końca 2014 roku kupiona "przypadkiem" na dupowóz jednak na tyle mi się spodobała że zostanie na dłużej także do rzeczy: primera p11 144 qg18de totalna seria kupiona po delikatnym klapsie parkingowym. Ze zmian to póki co: - xenon - fela 17" -licznik z komputerem ( i tu mam problem z zawyżonym spalaniem) -wymienione manetki z obsługą komputera - wymienione wszystkie możliwe filtry i świece -zawieszenie eibach plus rozporka przód -wzmiacniacz plus odseparowany zestaw lanzar na przodzie -spryskiwacze mgłowe -zaślepiony egr Ogólnie autko fajne jednak ostanio coś zaczeło się dziac, najpierw siadla przeplywka- jedna calkowicie w drugiej czyszczenie pomogło teraz prawdopodobnie czujnik polożenia wału(wariujacy obrotek oraz wypadanie zapłonu) w najbliższej przyszłości dojdzie dokładka a dalej zobaczymy. Na pewno przez zimę trzeba odświeżyć felgi i zbierac fanty żeby iść tropem masa Tak było po kupnie: A tak jest teraz: A tu mój ideał Swoja drogą wie ktoś coś o tym aucie? A tu mój ideał Swoja drogą wie ktoś coś o tym aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 autko super i kolorek fajny miąłem podobny tylko w kombi i SR20DE, do wydatków dolicz inwestycję w LPG pytasz o konkretny egzemplarz ?? czy o model ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytas Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 LPG było. A pytam o konkretny egzemplarz tej na czarnej feli, czy jest gdzieś na necie jakiś temat o niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Na zagranicznych blachach ona... Kolor najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKi Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Silnik 1,8 (nie wiem dokładnie który) ma problemy z nieszczelnymi pierścieniami zgarniającymi. Pije on olej i nie da się podobno naprawić. Sprawdź opinie i fakty o twoim silniku i ew. sprawdzaj olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytas Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 póki co oleju nie ubywa, silnik ma sie dobrze. Dzisiaj wpadło "nowe" wnętrze elektrczna grzana skóra zdjęcia na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 zdjęcia na wiosne Dopiero ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.