slavco19 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 kupiłem jutro dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavco19 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 test robiony 3 razy negatywny, nie mam pomysłu ?, ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Może coś z pompą wody bo to dziwne albo któryś z korków jest uszkodzony i tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavco19 Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Wymieniłem jeszcze korek chłodnicy i dalej przelewa do redukcyjnego.... Auto nigdy nie przegrzane, od 5 lat w moich rękach wszystko robione na bieżąco bez jakiś większych problemów. Obecnie przelewa troszkę na max, ale po ostygnięciu wraca do układu. Pojeździmy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavco19 Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Nie wiem dziwne to bo układ się zapowietrza, w week byłem w Gdańsku trasa 350 km w jedną stronę. Wywala 1 zbiornik przewód górny na gorącym silniku twardy, układ się zapowietrza po ostygnięciu, wąż górny do chłodnicy pusty jak auto wystygnie. Auto się na trasie nie przegrzewało. Wskazówka cały czas w jednym miejscu po rozgrzaniu auta na troszkę wyżej 1/3 skali zresztą jak zawsze..... Nie mam już pomysłów. Pod Toruniem maska w górę węże twarde zbiornik prawie pełen ale nie wylewał. Dojechałem do Łodzi bez zmian problemów i wycieków. Nie wiem co jeszcze można sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Dlamnie to wygląda jak uszczelka pod głowicą ale z tego co piszesz to i ja już nie wiem. Jak mi się robiło tak w autach to zawsze była wina uszczelki no raz miałem problem z pompom i korkiem. A tak myślę może termostat się zacina na pewnej wysokości ale nie wiem czy byłby taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavco19 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 ja już nie mam pomysłów, myślę jeszcze nad gazem i kolektorem dolotowym bo też ma styczność z chłodzeniem. Dziś zrobiłem z 80 km z minimum się podniósł do max i właśnie sprawdzałem już jeż minimum.... ? ja już wymiękam przy moim maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 podczas nagrzewania się samochodu zawsze trochę wzrasta obiętość płynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavco19 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Wiem, ale nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi