Zombi Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witam Panowie zauważyłem u siebie w Nysce wężyk ze zdjęć i nie wiem czy powinien być gdzieś podpięty. Z jednej strony wychodzi ze skrzyni, a z drugiej nie jest do niczego podpiety. Zauważyłem go przy okazji przeglądania wszystkiego w poszukiwaniu przyczyny przygasania silnika na wolnych obrotach, dzieje się to co równe 30 sekund gdy sinik jest rozgrzany. Silnik SR20DE 140km i manual Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Ten wężyk to odpowietrzenie skrzyni i jego drugi koniec nie powinien być nigdzie wpinany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombi Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dzieki za szybką odpowiedź A ktoś się może orientuje co może być powodem tego rytmicznego przygasania co 30 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Przeczytaj posty saturna 745 z tego tematu a może będzie to rozwiązanie również dla Ciebie. http://nz/viewtopic.php?t=9059%C2%AD%25AO%C2%AD Tu gdzie w adresie jest zn wpisz miast tych liter, pisząc łącznie, nissan z o n e , nie wiem czego jaki pisze czy wklejam ten napis skraca mi go automatycznie lub pokazuje gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskr5 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Najprawdopodobniej przepływomierz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 wyczyść przepustnice i przeplywke a na koniec zrob adaptacje wolnych obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 U mnie było to samo. Przepływka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.