gienekxxl Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Wiatm. Dzisiaj wsiadłem do auta i nie chce odpalić. Rozrusznik nie kręci słychać tylko jakby "trzask" przekaźnika. Co jest? W którym miejscu jest jest rozrusznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 zaprowadź do mechanika, jak nawet nie wiesz gdzie szukać rozrusznika, aku sprawne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekxxl Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 zaprowadź do mechanika, jak nawet nie wiesz gdzie szukać rozrusznika, aku sprawne?? Dzieki za cenną radę, ale chyba sam nie wiesz gdzie ten rozrusznik jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 A skąd ktoś ma wiedzieć gdzie ten rozrusznik, jak nie uzupełniłeś profilu i nie wiadomo jaki masz silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 jak już będziesz wiedział jaki masz silnik to szukaj w okolicach połączenia silnika ze skrzynią no ale o tym pewnie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi74 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 a kontrolki się palą? miałem tak że podjechałem do sklepu , zgasiłem , a przy ponownym odpalaniu zgasły kontrolki i auto bez życia totalnie. klema na minusie akumulatora się poluzowała. wrzuć trójkę i przepchnij auto parę centymetrów i spróbuj odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzieki za cenną radę, ale chyba sam nie wiesz gdzie ten rozrusznik jest. Kolego, nie ma się co obrażać. Inni mają tutaj rację. -Po pierwsze uzupełnij profil zgodnie z regulaminem i zaleceniami; -Po drugie rozrusznik jest zawsze na łączeniu silnik-skrzynia (w każdym samochodzie); -Po trzecie i tak nie odpowiedziałeś co do stanu Twojego aku; -Po czwarte (też wspominane wyżej) - co z kontrolkami? czy palą się cały czas a silnik nie zaskakuje, czy przygasają po przekręceniu stacyjki i próbie uruchomienia? -Po piąte, podobne przypadki zdarzają się w N15,N16,Primerach, więc warto korzystać z wyszukiwarki. Te wszelkie detale są bardzo potrzebne aby Ci jakoś pomóc i podpowiedzieć. Na chwilę obecną to wróżbity tutaj nie mamy, aby nam powiedział co Ty gdzie masz. Pozdrawiam i namawiam do konkretnego opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.