MMartinus Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam. Może ktoś z Państwa wie, czy numery biegów [ P, R, N, D] które są napisane wzdłóż wybieraka skrzyni biegów powinny być podświetlone? Może bardzo często się nim nie rusza, ale przy manewrowaniu np. na ciasnych parkingach w nocy jednak by życie umiliło. Na desce rozdzielczej też się nic nie wyświetla. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Muszę się upewnić, ale na 99% w T1 są podświetlane, na desce też ... niestety, najczęściej żarówki już dawno umarły Czyli w T2 tym bardziej powinno być komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMartinus Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Właśnie dziwi mnie, że chociaż na desce mogli by dać jakiś symbolik, a ta deska jest zupełnie tandardowa - może ją podmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 u mnie niema tam żadnej lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dlatego nie miałem 100% pewności u Tomka w automacie widać "pod światło" że z prawej strony deski są widoczne cyfry ... ale też się nie świecą przy lewarku nie pamiętam, ale chyba były tam jakieś przewody. Właśnie dzwoniłem do Daniela ... potwierdza, że są u Tomka te okienka w desce mało tego ... te okienka są nawet w jego manualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielZ Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) U mnie w manualu 93r są - raczej jest miejsce na żarówki [ P, R, N, D] // potwierdzam teorię "lemm69" Michał popatrz dobrze na zegary na ich prawą stronę Edytowane 11 Października 2015 przez DanielZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMartinus Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Muszę jakoś delikatnie ściągnąć tą plastikową obudowę otaczającą wybierak biegów i tam zajżeć. Może są tam jakieś poprzepalane żaróweczki. Boję się tylko, żeby przez tą moją ciekawość nie połamać tych stuletnich plasticzków w szczególności, że wyjątkowo tam akurat jeszcze nic nie trzeszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Przy zegarach jest od tego podświetlana podziałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgr2 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Z tego co kojarzę to w środku jest żarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Odnośnie dyskusji, czy w T1 jest podświetlenie czy też go brak odnalazłem te zegary z byłego auta Daniela, przypominam V6 manual: widok z tyłu: widoczne napisy P R N D 2 1 .... czyli ????? dla porównania, poniżej moje zegary (również V6 manual, ale inny rocznik/wersja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi