neoncompany Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam Wszystkich mam P12 2002r 2,2 dc, problem polega na tym że samochód zgasł i odpalił dopiero jak napompowałem paliwo pompką ręczną, tą nad filtrem, ale kawałek pojechał i znowu zgasł, jak napompuje kawałek pojedzie i gaśnie, udało mi się tak dojechać do domu. Proszę o pomoc, może któryś z kolegów ma jakieś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witaj. Uzupełnij profil o rocznik i typ silnika. Filtr paliwa kiedy zmieniany? Przewody paliwowe mogą być sparciałe, zasysa powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoncompany Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 filtr wymieniałem w zeszłym roku, a przewody sprawdzę jutro, Grzmot myślisz że już czas na filtr, na poprzednim przejeździłem 5 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Filtr przynajmniej raz w roku! Zwłaszcza w dieslu i najlepiej przed zimą. Wiesz jakie u nas jest paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoncompany Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ok. jutro wymienię filtr i zobaczymy. po wymianie i przeglądzie przewodów napiszę czy pomogło dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 ok. jutro wymienię filtr i zobaczymy. po wymianie i przeglądzie przewodów napiszę czy pomogło dzięki pozdrawiam I jak tam kolego, udało się, jest poprawa? Pytam, bo Ty też pytałeś i miałeś podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.