dev02 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 hej Poszukuje halogentu do gti na przód, po stłuczce jeden mi się zbił, a drugi jest brzydki, zastanawiam się nad kupnem dwóch, a jak dwa to może by tak od razu po lifcie. No i tutaj pojawia się pytanie, czy one będa pasować do wersji sprzed liftu ? (przedliftowy zderzak) Drugie pytanie, czy te tutaj na allegro, które sprzedający przedstawia jako '97 (czyli sprzed liftu), nie są czasem polifcie ? http://allegro.pl/nissan-almera-n15-1997-halogen-lewy-f-vat-i5572022381.html http://allegro.pl/nissan-almera-n15-1997-halogen-prawy-f-vat-i5572033525.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Spróbuj poszukać z innych marek bo można coś trafić podobnego taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev02 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 od innych marek tzn od jakich np ? i skad mam pewnosc ze beda pasowaly ? mam auto u blacharza daleko stad i nie mam za bardzo mozliwosci kombinowac zeby cos kupowac przymierzac i odsylac w razie jakby nie pasowalo... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ja kiedyś myslałem o halogenach ze skody bo były łatwo dostępne i tanie ale bez rzeźby by się nie obyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadi Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tak to są halogeny po lifcie zarówno L i P , handlarz zle napisał... kup oem, nie rób z nissana skody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev02 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 no właśnie rzeźba w moim przypadku nie wchodzi w grę, sam się tego nie podejmę, a blacharz skasuje za to dodatkowo (i też nie wiadomo jak mu to wyjdzie), także już chyba wole wydać więcej i mieć oryginał, pytanie tylko czy to na 100% będzie plug&play pasowało do wersji przedliftowej ? btw szadi1.jak sam robiłeś 'ciemne obramowanie' w lampach poliftowych ? 2. skąd masz taki zderzak ? był seryjnie czy dokupiłeś (a jak tak to jak i gdzie takiego szukać ?) 3. to samo pytanie odnośnie kierunków i grila ogólnie to fajny masz ten przód - jestem teraz na etapie odtwarzania przodu w swoim GTI, także szukam różnych ciekawych alternatyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.