monika99 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 W mojej bylej Lagunie z 2003 roku, kiedy auto stracilo kontakt z kluczem (karta) po okolo 10 m, zamykaly sie wszystkie szyby i ryglowaly drzwi, a QQ tylko jedna szyba jest automatyczna,,troszke to jest dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Moduł komfortu nie ma wpisanej funkcji domykania.A przecież Renie to mają,a są tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbudzio Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Nie da się uruchomić wg mnie czegoś czego nie ma. Nie w każdym aucie musi być. Choć z drugiej strony w takim elektronicznym autku takie rzeczy to tylko kwestia oprogramowania. Elektryk z nie bydgoskiego serwisu Nissana twierdzi, że ta funkcja jest ale zablokowana bo zmieniły się przepisy i nie mogą/chcą jej aktywować Edytowane 13 Listopada 2015 przez mbudzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Niech wskaże te przepisy hihihi. Nagadał Ci głupot. Na szybko znalazłem taką opcję w Jaguarze: http://mmcars.jaguar.pl/samochody-nowe/car/1075 czy Peugeotcie: PAKIET „PLUS 1” – ZAMEK CENTRALNY + PILOT, SZYBY PRZEDNIE REGULOWANE ELEKTRYCZNIE,LUSTERKA BOCZNE STEROWANE ELEKTRYCZNIE I PODGRZEWANE, ODDZIELNE ZAMYKANIEKABINY/PRZESTRZENI ŁADUNKOWEJ, AUTOMATYCZNE RYGLOWANIE ZAMKÓW PO RUSZENIU,LAMPKA OŚWIETLENIOWA Z TYŁU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 W J10 można było aktywować a w J11 już nie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 serwis w Bydgoszczy jest chyba mocno konserwatywny bo nawet mi automatycznego blokowania drzwi w trakcie jazdy nie chcą uruchomić, bo niby przepisy UE zabraniają...No ale będę próbował! W wersji TEKNA odebranej w pażdzierniku jest funkcj ryglowania drzwi po ruszeniu samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbudzio Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 @Karminadel nie jestem przekonany czy to głupoty. Na angielskim forum tez o tym wspominają chociażby tutaj http://www.qashqaiforums.co.uk/viewtopic.php?f=26&t=1132 @Zając a w N-TECu nie ma od razu miałeś włączoną tą funkcje czy jakoś uruchamiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Karminadel nie jestem przekonany czy to głupoty. Na angielskim forum tez o tym wspominają chociażby tutaj www.qashqaiforums.co.uk/viewtopic.php?f Zając a w N-TECu nie ma od razu miałeś włączoną tą funkcje czy jakoś uruchamiałeś? Miałem od razu ustawioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Panowie takie CUŚ to ja miałem w Lanosie w 97' roku ...i domykanie szyb po zamknięciu z pilota , ale to chyba była funkcja z centralnego z alarmem ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Panowie,już w ubiegłym roku pisałem o tym ,że najprawdopodobniej w programach obsługujących Qashqaia jest duzo możliwości,kwestia tylko odkryć to,przewertować program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaad Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 U mnie czujniki już rozpoczęły koncert. W któryms serwisie w polsce kiedyś ktoś mi doradził że trzeba je uszczelnić silikonem.Ale czy to my mamy wymyslać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Moduł komfortu nie ma wpisanej funkcji domykania.A przecież Renie to mają,a są tak blisko. Renie też księgowi dopadli. Koleos 2009 - wszystkie szyby auto, domykanie po drugim naciśnięciu przycisku na klamce (wersja Dynamique) Koleos 2013 - tylko przednie szyby auto, brak domykania szyb (wersja Bose). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dzis spadlo 5 platkow sniegu i moj super radar przestal dzialac. Widocznie ta funkcja jest w naszych qq jako letnia ustawiona tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam, Robie przymiarki do kupna QQ 2015, n-tec. Czy faktycznie jest taki problem z tymi czujnikami? Czy to dolegliwosci wersji 2014 i w 2015 zostaly te czujniki/buzzer naprawione? Przyznam szczerze, ze chcialbym kupic ten samochod ale tez nie jezdzic co miesiac do ASO.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Z czujnikami problem występuje bez względu na markę auta .Ot taka ich "uroda"(tych z przodu.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi