Zolwik_Tuptus Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Jak lepiłem ludzkie radio, to powyżej radia zrobiłem kieszeń w której się mieszczą dwa - trzy telefony. Przycisk awaryjnych dałem z boku (lewa dolna część zdjęcia). Edytowane 3 Listopada 2017 przez Zolwik_Tuptus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 ehhh ciężko właśnie ze schowkami w tym aucie i jeszcze jak się przesiadłem częściowo z Ody to dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Pamiętasz fotele w Sabinie ... schowki między udami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Pamiętasz fotele w Sabinie ... schowki między udami? nioooo za***isty patent i te daszki przeciwsłoneczne też supoerasto wykombinowane, tylko jakoś z tym kluczykiem ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No, o tych kieszeniach bardziej myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Właśnie z powodu braku schowków w T2 (tym bardziej z poduszką pasażera, to faktycznie dramat) dałem na dachu dwie stare kieszenie z tyłów siedzeń od BMW i dwie kieszenie od campera (trzeba wzmocnić tapicerkę) Do tego dodatkowe schowki na drzwiach (camperowe) i schowek na drzwiczkach od schowka przed pasażerem. Aha - no i ten nad radiem. Teraz jest gdzie śmieci wozić ps: no i kosz na śmieci załozyłem i uchwyty na dwa kubki i na butelkę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Zrobię fotki i podeślę Narazie wykończona konsolka z przełącznikami. Niedługo montaż I w aucie podłączone. Brakuje już tylko lamp na bagażniku Dino - foty schowków: Widać te na drzwiach pilota, na schowku, na komnsoli śordkowej i uchwyty na kubki Drzwi kierowcy (gdy nie ma pod ręką okularów lub latarek) Kosz i uchwyt na wodę. Górne kieszenie (do ich montarzu misuałem pod tapicerką dać metalowe profile żeby wszystko na łeb nie spadło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 superaste "kradnę" uchwyty na wodę właśnie się zastanawiałem co i jak wymyślić aby było gdzie butelkę odstawić idę do rowerowego ////////////////////////// jak Ci radio się sprawuje?? nie masz zakłóceń?? ja mam w miejscu popielniczki i skręcone na 26 bo inaczej same szumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Radio działa prawidłowo, bez szumów. Może gdy jest w popielniczce, to jest minimalnie bliżej jakiegoś silniczka elektrycznego z auta i dlatego sieje? Głośnik od radia mam wyprowadzony na słupku B od strony pilota (widać na zdjęciu) Na pierwszej focie schowków widać (na samym dole pośrodku zdjęcia) miejsce na pilota przewodowego do wyciągarki. Jakbyś montował windę to polecam takie rozwiązanie (przewód i pilot na stałe w aucie) - uchwyt od szpadla z Juli. Przy dokładaniu pilota przewodowego tylko na czas jazdy w terenie, przydaje się on na ogół do urwania o drzewo, drzwi lub inny element, ewentualnie aby pilot się o niego wywalił. W takim przypadku spokojnie sterujesz nim ze środka (a jak potrzebujesz operowania z zewnątrz masz bezprzewodowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Eeej no, Michał nie podpuszczaj bo będziesz mnie miał na sumieniu Dinowozu winda nie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dinowozu winda nie potrzebna zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Hue hue To się zawsze tak niewinnie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 jak mawiał klasyk dobra winda nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Żółwik zajebiaszcze te patenty z kieszeniami - powiedz mi gdzie to nabyć drogą kupna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Podrzucę Ci adresy email do strony z której to braliśmy (wyposarzenie łodzi i camperów) Na allegro znajdź użytkownika e-kampery (nie mogę wkleić linka nie wiem dlaczego :/ ) i w jego ofercie wpisz "Kieszeń siatkowa" Wyskoczą Ci różne rozmiary i kształty. Ogólnie dobra jakość (Jeżdżą od pół roku w tym Albania i dają radę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario33 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Kiedyś widziałem w Land Cruiserze u mnie w mieście, że koleś miał zamontowane dodatkowe lampy okrągłe z ringami niebieskimi. Normalnie w dzień miał te ringi włączone, naprawdę fajnie to wyglądało. Wie ktoś może gdzie takie coś nabyć ? I jak w razie kontroli czy mogą sobie świecić czy się czepiają polycjanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Pewnie chodzi o WESEM z niebieskimi kloszami i ringami, a do podświetlenia były włożone białe led co daje taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario33 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 o właśnie właśnie dzięki, to chyba to:) W końcu zamontowane, muszę jeszcze te postojowe i mijania zmienić na bielsze bo trochę za żółto teraz wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekm Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) ja w kangura wmontowalem 180W LEDa - przekaznik, zas z aku, wlacznik oddzielny - nie robilem pod dlugie Edytowane 20 Lutego 2018 przez przemekm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi