Gość qwerty2 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy nysek. Poszukuję bagażnika dachowego do 5 drzwiowej N16 - za rozsądna cenę. Za wszelkie informacje - dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adas74 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 w makro dostaniesz za małe pieniądze ok 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jak wozisz rowery to lepszy jest na tylna klape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTUR-CEGŁA Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 a jestes z wa-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 a jestes z wa-wy? ja jestem a co masz taki do sprzedania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTUR-CEGŁA Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 do sprzedania nie,ale swój kupi lem na modlińskiej przed skrętem do selgrosu jadąc do legionowa w dobrej cenie,mają tam przynajmniej 4 rodzaje do wyboru.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 to ja przy okazji zapytam gdzie i jak sie montuje bagażnik w trzy-drzwiowej wersji N16? no i gdzie go dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Był już temat na ten temat Ale wygląda to tak, że przednie łapy są mocowane normalnie na drzwiach, tylne kładziesz na dachu i przychodzą na to dodatkowe belki dociągające. Taki system ma np Thule. Kosztuje dość drogo bo razem ze 600 zł ale gwarantuję, że do 180 km/h nie odpada z założonymi 2 parami nart. Ktoś pisał o wycinaniu uszczelki ale bym się na to chyba nie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adas74 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 przód standardowo a tył sie trzyma na takich łapach nad szybką boczną, ściska się i nie ma bata aby się urwało. płaciłem niecałe 100zł w makro i sobie chwale. 180km/h z nartami ciężka sprawa przy 130km/h jest taki szum i niesamowicie czuć większy opór powietrza jak są jakieś mocowania na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A czy ja mówię, że cicho było? Ale też z kolei bez przesady mam nagrania z samochodu z prędkości jakieś 150-160km/h jak nasz dzieciak sovbie śpiewa i normalnie wszystko słychać. podejrzewam, że to zależy od rodzaju bagażnika, zastosowanych materiałów itp. Ja mam aluminiowy o opływowym kształcie, ale belki stalowe mają już normalny kwadratowy przekrój więc świszczo o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adas74 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 właśnie belki mogą jeszcze mało gwizdać ale jakiegoś typu mocowania są kwadratowe i to najwięcej szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 kurcze zapomniałem Adas, przeciez Ty masz 3-drzwiowke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 W thule alu uchwyty są mocowane w T-owniku wyciętym w belce więc nie ma żadnego elementu wystającego na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donald Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 gmina mrokow w strone grojca z warszawy producent amos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A ma ktoś bagażnik orginalny z Nissana? Bo ja właśnie chce taki zakupić w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A ma ktoś bagażnik orginalny z Nissana? Ja mam, jezeli mowimy o tzw 'bazie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A ma ktoś bagażnik orginalny z Nissana? Ja mam, jezeli mowimy o tzw 'bazie' i co o nim sadzisz?? wart jhest tych 400zl?? mi sie tez marza wypady z rowerkiem za miasto i chyba w tym roku sie w taki zaopatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ja wlasnie zamowilem bagaznik mont blanc ze sklepu www.autocaros.pl jako klubowicze mamy tam rabat 20%!! wzialem lepszy model za 439zl - rabacik! czyli ok 350zl (darmowa przesylka) cichy, nowoczesny, błyskawiczny montaż aluminiowy jest po 595zl moze dzisiaj lub jutro go bede mial bo w sobote chce uderzyc na narty do bialki ) myslalem o thule ale montblanc produkuje podobno 80% bagaznikow firmowych takze ten nissana 1 jest brzydki 2 drogi (499zl) 3 to pewnie takze montblanc tylko z napisem nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 @GIO uwazam, ze tak - uznalem ze DOBRA baza to podstawa uchwyty na narty i rower juz nie sa kupione by nissan poza tym jak kupowalem to kupilem to jako +dodatki do samochodu, wiec nie kosztowal mnie 400zl :wink: wiec w tym przypadku bylo bardziej warto niz warto 8) Natomiast nie podchodze do bagaznika jako ladny/brzydki jak poprzednik. Nawiazujac do innego tematu o oponach, 'brzydki' bieznik moze zapewnic wiecej bezpieczenstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 LEMUR szanuje Twoje zdanie - i fakt moze za bardzo uogolnilem ze oryg. bagaznik nissana jest brzydki ale skoro juz przytaczasz metafory o bieznikach to pomysl... czy zalezy ci na podeszwie czy jest ładna czy brzydka? co innego czapka którą nosisz na głowie :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 co innego czapka którą nosisz na głowie :oops: Tu sie zgadzam, ja moze tez uogolnilem. Jednak jak sam napisales, nie jest brzydki. Fakt! Do cudownych nie nalezy, w poprzednim mialem thule i byl duzo zgrabniejszy, ladniejszy - funkcjonalnosc i sposob montazu, wygoda - bez zastrzezen. A ten kupilem oryginal bo: - z tamtego auta nie pasowal - nie jest najgorszy - zaproponowano przy zakupie autka dobra (przyzwoita) cene Szkoda tylko, ze nie jest alu, a wazy swoje! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A ten kupilem oryginal bo:- z tamtego auta nie pasowal - nie jest najgorszy - zaproponowano przy zakupie autka dobra (przyzwoita) cene to dobrze rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Macie racje..za urody ten nissanowski to nie jest..zastanowie się chyba nad tym z tego sklepu internetowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 zastanowie się chyba nad tym z tego sklepu internetowego bede go mial dzisiaj czy jutro to dam znac ale ogladalem go na zywo to jest bardzo przyzwoity wzialbym alu gdybym nie mial juz zaczepow thula z innego auta przy alu sa wsuwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Oki,z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi