Gość donald Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Oki,z góry dziękuje potwierdzam, dostałem kurierem na drugi dzień wszystko ok ale jeszcze go nie montowałem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Bardzo Ci dziękuje za informację! Też sobie tam zamówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 apropo bagaznika MONT BLANC + dobra konstrukcja, + cichy podczas jazdy - jakby go nie bylo + ładny opływowy kształt - elementy plastikowe troche mnie nie przekonują (gwarancja 3lata) - nowoczesny system antykradziezowy (zamki) wg mnie kicha bo zamek jak i klucz jest plastikowy no ale pewnie ja się nie znam :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja jednak kupiłam ten orginalny z Nissana...tata się uparł że musi być orginalny :roll: narazie jest m zadowolona-zobaczymy potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 napewno bedziesz zadowolona! gratuluje wyboru - napewno to dobry wybór ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 dzięki jak wróce z gór po nowym roku to się okaże czy jest taki super jak jego cena,hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja juz zdarzylem wyprobowac na wypad w gory (narty) Czekam do lata - zobaczymy jak sprawdzi sie z dwoma rowerami? Wtedy wieksza opinia. Jak narazie - nie mam powodow do narzekan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 ja juz od czasu kupna bylem 3 razy w gorach na nartach ogolnie jestem milo zaskoczony ze jest cichutki.. w ogole go nie slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja już wróciłam....jestem bardzo zadowolona wogole go nie słychać i jest prosty w obsłudze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi