chudy__ Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 witam, Panowie takie pytanie posiadam mavericka 96r (kwadratowa lampa) poszukuje orurowania przedniego i znalazlem kilka ktore ms ie spodobaly ale z Terrano I, czy da rade do dopasowac mojego mavericka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Obydwa modele są tej samej szerokości, więc dopasujesz na pewno. Prawdopodobnie mocowania do ramy będą do przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 a sam ksztalt dopasowania do zderzaka?(wysuniecie do przodu i mniej wiecej wyskosc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) ja do swojego tyrana zaadaptowałem zderzak od t1 z kwasówki, kupiłem za 120zł, więc się opłacało trochę pobawić . Było trochę przeróbek: musiałem przedłużyć pionowe rury tak aby można było zamocować kangura do ramy i przespawałem mocowania na wysokości świateł bo wychodziły w zderzaku plastikowym, a nie chciałem go dziurawić. Musiałem też dorobić nowe mocowania górne tak aby przykręcić orurowanie do belki wzmacniającej pod zderzakiem plastikowym. Tak to wyszło. Na czerwono zaznaczyłem to co dorobiłem, reszta to oryginał Edytowane 13 Października 2015 przez damiang33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja mam do sprzedania kangoora do t2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) ok kangur mozna powiedziec ze ogarniety ale mam jeszcze pytanie jak zdjac (nie iwem jak to nazwac) nakladke z orurowanie co jest skrecona ze zderzakiem?dokladnie to co na foto. Musze zdjac caly zderzak?czy bez tego sie obejdzie? Edytowane 26 Października 2015 przez chudy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Kurde ... skąd żeś to wytrzasnął ? przecież to zasłania całego kangura, do tego plastik czyli raczej "wysokiego ryzyka" Fakt, że wygląda fajnie, ale ... a z resztą nie moje auto, to nie mam co marudzić pioerwszy raz takie coś widzę i u żadnego z chłopaków przez te lata nie widziałem, pewnie bez demontażu się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 ja również pierwszy raz widzę taką osłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) to jest cala oslona razem z tym ""ala" kangurem, chce zalozyc caly stalowy ale najpierw musze pozbyc sie tego co mam teraz bo mocno wystaje i pogarsza kat najazdowy. Edytowane 27 Października 2015 przez chudy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter731 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Ja mam do sprzedania kangoora do t2 Ile za tego kangoora ? uzupełnij profil: silnik obowiązkowo No i witamy Edytowane 27 Października 2015 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 musisz napisać do saydaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 to jest cala oslona razem z tym ""ala" kangurem, chce zalozyc caly stalowy ale najpierw musze pozbyc sie tego co mam teraz bo mocno wystaje i pogarsza kat najazdowy. Tak jak pisałem, chyba nikt tutaj nie miał do czynienia z taką osłoną odkręcaj cały zderzak bo coś połamiesz niechcący i ciężko będzie to to upłynnić A szkoda bo to naprawdę fajnie wygląda mógłbyś niezgorszy pieniądz przytulić Sam bullbar pewnie jest przykręcony do ramy od spodu ... ale 100%-wej pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 po przemyśleniu stwierdzam ze kupuje drugi zderzak zwykły, goły i tyle a tego zdejmę w całości i nic nie będę z nim grzebał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 O widzisz ... nie śmiałem Ci tego proponować przy zakupie zwróć uwagę czy wszystkie zaczepy są u Freda był z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 mam 10km do kolesia co rozklada na klapki tyrany i patrole i ma zderzak w dobrej cenie to sie na miejscu posprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi