vern1985 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam, pojawił się problem , padlo mi wczoraj swiatlo mijania od pasażera, po wymieniu sprawnej zarowki jak się okazało na sprawna problem jest dalej. Długie działają bez problemu, zauwazylem ze kosc (zakładam ze od zasilania) się wypiela, i po spędzeniu na mrozie ok 40min probojac ja wpiac z powrotem dalem sobie spokoj wrzucam fotke, moje pytanie brzmi czy da się ta obudowę oznaczona "?" wymontować, czy trzeba pruc cala lampe? wrzucam fotke, widok od przodu przed maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 to jest tylko silniczek regulacji świateł, nie ma nic wspólnego z żarówkami, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vern1985 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 bezpieczniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba71 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 U mnie w terrano 2 mam problem ze światłem. Wypaliło bezpieczniki a po wymianie świeci jedna lampa normalnie a druga wciąż na długich. Nie mam pojęcia o co chodzi. Czy może macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.