Marta85 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witajcie, Czy ktos ma Nissana Micre K13 z silnikiem 1.2 80 KM na LPG ? Jak się sprawuje no i kluczowe pytanie czy ma zawory regulowane hydraulicznie czy w jakiś inny ręczny sposób (jak moje Suzuki np. na płytki). Moj mąż szuka tej informacji ale nigdzie nie ma pomocy Nikt nie wie jak regulowane są zawory w tym silniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie mam 100% pewności ale spojrzałem na Allegro i zdecydowanie widać sztywne szklanki popychające zawory ,jak w Micrze k12http://www.xedos.com.pl/allegro/przemek/2012/02-29/2012-02-29-041.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta85 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dziękuję za pomoc. W ASO tez tak powiedzieli. Drogie te szklanki w Nissanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.