pawel.724 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Witam. Mam zamiar zmienić kolektor wydechowy w primerze p11.144 SR20DE. Obecnie mam kolektor razem z katalizatorem. Myślałem nad takim http://allegro.pl/sportowy-kolektor-wydechowy-nissan-primera-sr20de-i5073607352.html. Czy opłaca się to zmieniać czy zostać przy seryjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jak najbardziej się opłaca. Musisz tylko przespawać/wspawać gniazdo 2 sondy lambda i najlepiej owinąć kolektor bandażem. Na konkurencyjnym forum użytkownik SPOKOjny ma trochę taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.724 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ok dzięki, a można coś jeszcze zrobić niezbyt dużym kosztem żeby polepszyć osiągi? Zapłon mam już trochę przyśpieszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Przyspieszyć zapłon, zrobić mod rozrządu, odetkac dolot wkładką sportową k&N lub pipercross, zimny dolot z nadkola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.