woland357 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam.jak w temacie.czujnik wymieniony na nowy.wczesniej sprawdzane byly przewody i wychodzilo za na tym czujniku nie laczylo cos.i wymienilem caly czujnik.po wymianie swieci sie kontrolka caly czas.teraz jest pytanie co dalej zrobic.czy to trzeba skasowac blad na komputerze? Nie wiem co mam robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskr5 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Powinna sama zgasnąć. Sprawdzałeś wszystkie czujniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woland357 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Sprawdzalem.tylko na tym nie bylo napiecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Sprawdza się opór a nie napięcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woland357 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To znaczy opor sprawdzalem To znaczy opor sprawdzilem.sorki pomylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskr5 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Podłącz kompa- powinno wyświetlić który czujnik. Ale głowy nie dam, bo nie wiem jak jest w Nissanach. Wiem że w Mazdach jeśli uszkodzony jest czujnik, to świeci kontrolka od ABSu i ręcznego pomimo że błędów nie pokazuje na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiexpress Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam.jak w temacie.czujnik wymieniony na nowy.wczesniej sprawdzane byly przewody i wychodzilo za na tym czujniku nie laczylo cos.i wymienilem caly czujnik.po wymianie swieci sie kontrolka caly czas.teraz jest pytanie co dalej zrobic.czy to trzeba skasowac blad na komputerze? Nie wiem co mam robic. U mnie padła pompka abs więc też będzie świecić , sprawdź u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woland357 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 a jak mam to sprawdzic? Prosze o potwierdzenie czy ta kontrolka po wymianie czujnika powinna sama zgasmac.bez kasowania bleduProsze o potwierdzenie czy ta kontrolka po wymianie czujnika powinna sama zgasmac.bez kasowania bledu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiexpress Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 a jak mam to sprawdzic? Prosze o potwierdzenie czy ta kontrolka po wymianie czujnika powinna sama zgasmac.bez kasowania bledu Prosze o potwierdzenie czy ta kontrolka po wymianie czujnika powinna sama zgasmac.bez kasowania bledu u mnie zwróciło błąd 61 chyba, niepamiętam dokładnie i dlatego wiem że jeszcze pompka mi padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.