Glorusek Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 witam, moja kierownica juz zrzuca skóre, potrzebuje obszyc na nowo, moze ktos polecic gdzie najlepiej taka usluge wykonac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 są takie małe zakłady w miastach obszywające. 80 za sztukę ale nie jest to pamiętaj skóra. Jest to trwałe rozwiązanie. W Bydgoszczy u mnie robią to też tapicerzy samochodowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 witam, moja kierownica juz zrzuca skóre, potrzebuje obszyc na nowo, moze ktos polecic gdzie najlepiej taka usluge wykonac? Jest wiele firm na allegro obszywających kierownicę skórą. Większość ma 100 % pozytywnych komentarzy. tylko wybierać. Znajdź najbliższą i pojedź lub wyslij kierę. W kilka godzin będzie po wszystkim. Przy okazji dorobią również mieszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.