peceq Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie mam problem tylko do konca nie wiem czy to akumulator czy cos innego, z kabli odpala od razu, pochodzi i pojezdzi przez pare minut i niby jest ok ale jak postoi przez pare godzin to juz nie odpala, ladowalem go juz 8 godzin prostownikiem i nawet nie odpalil, czy te objawy wskazuja na pewno na akumulator? Dzieki za pomoc Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Pobór prądu na postoju sprawdziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Co się dzieje podczas próby odpalenia? Co z kontrolkami? Co z rozrusznikiem? Jak masy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Poboru nie sprawdzilem, przy odpaleniu wydaje mi sie ze rozrusznik pracuje, zreszta byl regenerowany w tym roku, kontrolki, sie zapalaja, gdy odpalam przygasaja stopniowo az do konca Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 No to przeczyść klemy. Następnie posprawdzaj i przeczyść przewody masowe (łączenia) - od aku do karoserii i od karoserii na silnik-skrzynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nawet sie wiele nie zastanawiaj, tylko kupuj drugi akumulator. Szczególnie, jesli ten dotychczasowy ma już przynajmniej ze 3-4 lata. Na inne przyczyny zostawiam jakis 1% prawdopodobieństwa. 99% to aq. a ha Na twoim miejscu nie pchałbym sie w jakieś super drogie Centry Futury czy inne z wyższej półki. Weź coś zwykłego (najlepiej taki, ktory ma koreczki na wierzchu) i bedzie ok. I ten i ten ma tylko 2 lata gwarancji a wszystko ponad to już zależy od farta i konkretnego egzemplarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 I ten i ten ma tylko 2 lata gwarancji ........... Nie do końca jest prawdą to co piszesz. Futura ma gwarancję na 3 lata i pakiet assistance. Osobiście taką kupowałem z ładowaniem do 1,5 raza szybciej dzięki zastosowaniu opatentowanych dodatków węglowych. Lecz mnie taki odpowiada, gdyż mogę go wykorzystywać w trasie do oświetlenia i ładowania lodówki w przyczepie kempingowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.