Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Aku n15?

peceq

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam problem tylko do konca nie wiem czy to akumulator czy cos innego, z kabli odpala od razu, pochodzi i pojezdzi przez pare minut i niby jest ok ale jak postoi przez pare godzin to juz nie odpala, ladowalem go juz 8 godzin prostownikiem i nawet nie odpalil, czy te objawy wskazuja na pewno na akumulator? Dzieki za pomoc

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Poboru nie sprawdzilem, przy odpaleniu wydaje mi sie ze rozrusznik pracuje, zreszta byl regenerowany w tym roku, kontrolki, sie zapalaja, gdy odpalam przygasaja stopniowo az do konca

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Nawet sie wiele nie zastanawiaj, tylko kupuj drugi akumulator.

Szczególnie, jesli ten dotychczasowy ma już przynajmniej ze 3-4 lata.

Na inne przyczyny zostawiam jakis 1% prawdopodobieństwa. 99% to aq.

a ha

Na twoim miejscu nie pchałbym sie w jakieś super drogie Centry Futury czy inne z wyższej półki.

Weź coś zwykłego (najlepiej taki, ktory ma koreczki na wierzchu) i bedzie ok.

I ten i ten ma tylko 2 lata gwarancji a wszystko ponad to już zależy od farta i konkretnego egzemplarza.

I ten i ten ma tylko 2 lata gwarancji ...........

Nie do końca jest prawdą to co piszesz. Futura ma gwarancję na 3 lata i pakiet assistance.

Osobiście taką kupowałem z ładowaniem do 1,5 raza szybciej dzięki zastosowaniu opatentowanych dodatków węglowych.  

Lecz mnie taki odpowiada, gdyż mogę go wykorzystywać w trasie do oświetlenia i ładowania lodówki w przyczepie kempingowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...