peceq Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie mam problem z n15 tylko do konca nie wiem czy to akumulator czy cos innego, z kabli odpala od razu, pochodzi i pojezdzi przez pare minut i niby jest ok ale jak postoi przez pare godzin to juz nie odpala, ladowalem go juz 8 godzin prostownikiem i nawet nie odpalil, czy te objawy wskazuja na pewno na akumulator? Dzieki za pomoc Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jak odpalisz to jedź do elektryka,załozy zworę i od razu powie Ci czy to wina aku.To nic niekosztuje. A tak po prawdzie wyglada to na padakę aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Na 100% akumulator,a jak ma już kilka lat to na 200. Sprawdź ładowanie,żeby drugiego-nowego nie załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie mam problem z n15 tylko do konca nie wiem czy to akumulator czy cos innego, z kabli odpala od razu, pochodzi i pojezdzi przez pare minut i niby jest ok ale jak postoi przez pare godzin to juz nie odpala, ladowalem go juz 8 godzin prostownikiem i nawet nie odpalil, czy te objawy wskazuja na pewno na akumulator? Dzieki za pomoc Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka A po co dwa takie same tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Sprawdź ile ma volt po jeździe. Jak mniej lub równe 12V to szmelc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.