smutekh Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Potrzebuję kluczyk,wkładki zamków i stacyjkę.Mój kluczyk jest już tak wytarty że prawie go już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dorób sobie nowy kluczyk i nim operuj, też tak zrobiłem po kupnie Mam wszystko czego potrzebujesz (nawet całą kolumnę z kierownicą), ale zostawiam na czarną godzinę Zrób jak mówię i nie będzie Ci nic potrzebne A skoro już chcesz się w to bawić to po kolei odkręcaj sobie zamki ... wymocz w nafcie, wydmuchaj i zanurz w oleju, powieś, niech ocieknie i załóż ... sprawdzone - pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Albo załóż centralny zamek, u mnie wkładki w drzwiach są wgl poodczepiane i operuje się tylko pilotem, a kluczyk tylko do odpalania służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Oj ... uważałbym z takimi manewrami Jeśli już to przeważnie na odwrót się robi W naszym klimacie to właśnie elektronika lubi zastrajkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ale wkładki mi działają.Wszystko mi działa tylko kluczyk jest w takim stanie że nie da się z niego wziąć wzoru do dorobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zdaję sobie sprawę, że na "dobrą radę" jest nieco za późno, ale jeśli kupię auto z jednym kluczem to pierwsze co robię, to docinam zamiennik, nawet jeśli oryginalny jest z "pluskwą" do immo. W razie mechanicznego uszkodzenia oryginału jest później z czego wziąć wzór a koszt na poziomie 20zł nie drenuje portfela Miałem też okazję dorabiać klucz z mocno zużytego wzoru i ślusarz jakoś sobie poradził. Docięty klucz działał znacznie lepiej niż wyślizgany oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Oj ... uważałbym z takimi manewrami Jeśli już to przeważnie na odwrót się robi W naszym klimacie to właśnie elektronika lubi zastrajkować Powiem Ci, że tak miał jak go kupiłem;) zdarzyło się wymieniać siłowniki, ale one po niecałe 10 zł uniwersalne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ale wkładki mi działają.Wszystko mi działa tylko kluczyk jest w takim stanie że nie da się z niego wziąć wzoru do dorobienia. U mnie było tak samo jak u Marcina, dwa sobie dorobiłem i działają jedź z tym co masz, niech facho dorobi ... ewentualnie ścierniwem trochę go "złagodzisz" Gdybyś nie znalazł fachowca: 50 km od Ciebie na południe jest gościu, ma kupę gratów do naszych aut kiedyś go tu nawet polecałem ... później okazał się zwykłym skur...nem, więc tylko na priv mogę podać kontakt (i nie pozdrawiaj go ode mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A nie chodzi czasem o kogoś z Gorlic?? A co do kluczyka i zamków to chyba najprościej będzie dorobić kluczyk do bębenka z surówki.Tylko dłubanina.Z lenistwa chciałem tego uniknąć ale cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 1. bingo ... Bartek 2. próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Nie znam gościa ale przewinął mi się kilka razy przy przeglądaniu ogłoszeń o klamotach,więc skojarzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melmack Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam.U mnie w T I wyskoczyło to cięgno które łączy wkładkę zamka z mechanizmem który zamyka.To takie krótkie cięgno z przesuwającym sie plastikowym elementem który wchodzi w okrągły otwór w dźwigience zamka.Zużył się ten plastik właśnie.Macie może Koledzy takie coś?Lub gdzie to szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fauscik Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 właśnie mi też w prawych drzwiach padło to samo i dołączam się do pytania kolegi lub czy też da się zastąpić to jakimś elementem np ze stali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Mam i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melmack Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Lemmy dawaj namiary! Bo juz pare dni pod blokiem otwarty stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi