Master929 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam, zamontowałem pilot centralnego zamka Carprotect BX-30, wpiąłem się do oryginalnej centralki NATS (Siemens), nad pedałem sprzęgła, wszystko działa oprócz migania kierunkowskazami przy zamykaniu/otwieraniu. Przy oryginalnej centralce znalazłem 2 przewody od kierunkowskazów na lewą i prawą stronę, złączając je razem i podłączając pod wyjście kierunkowskazów w centralce BX-30 kierunkowskazy owszem mrugają przy zamykaniu/otwieraniu, ale niestety przy włączaniu kierunkowskazu w lewo lub prawo migają wszystkie. Potem próbowałem się podpiąć pod przerywacz świateł awaryjnych, ale nie udało mi się, on jest jakoś zespolony z włącznikiem awaryjnych. Gdzie mogę się podpiąć, aby miganie kierunkowskazami działało? NIssan Primera P11 Sedan, 2.0TD, 1998 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 zapomniałeś dopisać że masz 1 kabel z centralki bx30 na kierunkowskazy... i możesz podpiąć tam gdzie podpinałeś tylko wcześniej daj 2 diody prostownicze w odpowiednią stronę i włączając kierunkowskaz nie będą robiły Ci się awaryjne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master929 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dzięki za odpowiedź, faktycznie diody pomogły, kupiłem 2 x 10A i wszystko działa. Uważam że można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.