Gość kolo175 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam. Jestem nowy na forum i mam mały problem. Kupiłem Almerkę jako drugi pojazd w rodzinie ze świecącą się kontrolką ABS-u. Okazało się że bezpiecznik ABS-u jest wyjęty gdyż w innym przypadku system wariował, przyczyną tego jest pęknięta koronka ABS-u na przegubie napędowym i teraz moje pytanie; czy można wymienić samą koronkę czy cały przegub oraz czy jest jedna koronka jeżeli chodzi o liczbę zębów czy nie. Almera N16 1.5 benzyna 2000r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 przegub do wymiany ale koszty niewielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Przegub musisz zmienić sama koronka idzie na tył, ale jak zauważył kolega koszt niewielki a kupić możesz choćby z tu; http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=s0-uni-1-4-0907&search_scope=&string=przegub%20%20abs%20n16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.