Gość miśpuchatek Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam! Pomyślałem, że dobrze byłoby zrobić wspólnymi siłami poradnik o tym jak przygotować NISSANA PATROLA w teren. Sam szukam wielu informacji na ten temat. Wiem, że taki poradnik przyda się każdemu " początkującemu,, jak i weteranowi jazdy w terenie. Chciałbym to wszystko zebrać w całość i opisać jako poradnik. Wybór odpowiednich kół, zawieszenia i wielu innych rzeczy może sprawić nie lada wyzwanie a z poradnikiem świat stałby się piękniejszy i bardziej przychylny. Proszę was o pomoc, opisy, sugestie, zdjęcia, rady i całą garść wszelkiego ubłoconego dobra POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witamy na forum Kilka pomocnych tematów okołooffroadowych znajdziesz w dz. Terenowe W Terrano również sporo tego napisaliśmy Ale tutaj faktycznie brakuje takiego typowo "męskiego" tematu, aż nieraz sam się dziwiłem ... toć to Patrol - legenda Zatem ... semafor w górę, zielone światło i życzę powodzenia Jeśli będziesz czegoś potrzebował, daj znać ps: taka mała uwaga, jeśli już do jazd by doszło to wszystkie modele 4x4 "spotykają się" tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/153-robimy-to-w-b%C5%82ocie/ posiadamy również działający i sprawdzony system mud-assistance ... znajdziesz po śladach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 hej no to zaczynaj trochę tytaniczna robota . parchatego k 160 niedawno skończyłem liftować i jak coś to służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.