michalwienia Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam kolegów jestem nowym posiadaczem K12 z 2006. Dziś na chwilke zapaliła mi się kontrolka "PS" czy micra ma osobny zbiorniczek płynu do wspomagania czy ma razem z płynem hamulcowym jeden zbiornik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Płyn hamulcowy a wspomaganie to dwie inne bajki. A tam już chyba wspomaganie elektryczne (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwienia Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Płyn hamulcowy a wspomaganie to dwie inne bajki. A tam już chyba wspomaganie elektryczne (?) Czyli jak elektryczne to nie ma zbiorniczka bo troszke zielony jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie wiem czy masz elektryczne, ale jeśli tak to nie ma zbiorniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 elektryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.