kuki2107 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Czy w swoich Primerach p11 2.0 Td rok produkcji 1997 macie taki króciec ? On znajduje sie pod pompą wtryskową wkręconą do bloku silnika, przy wyjmowaniu pompy uszkodziłem ją gdyż musiałem wyjąc z elementem do którego była przymocowana pompa. I mam pytanie do wszystkich forumowiczów czy gdzieś mogę nabyć taką rurkę wkręcaną z trzema wyjściami takimi jak na zdjęciu. Proszę o odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 a w jakim celu demontowałeś całe to żelastwo żeliwne jak pompa trzyma się na aż 3nakrętkach i 1śrubie.. ja mam taki króciec.. 3dyszki +kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Kolega i tak się ucieszy że będzie miał na podmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki2107 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 a w jakim celu demontowałeś całe to żelastwo żeliwne jak pompa trzyma się na aż 3nakrętkach i 1śrubie.. ja mam taki króciec.. 3dyszki +kw demontowalem ja z tym elementem gdyż ktoś kiedyś pewnie jak przykrecal ta nakretke na dole pompy to była okrągła i nie mogłem jej żadnym sposobem wykręcić, a czy mógłbym podjechać do Ciebie kolego bo wydaje mi się ze jesteś z Lublina? Ja jestem z okolic Lubartówa.Kolega i tak się ucieszy że będzie miał na podmianęuciesze się bo przeszukalem net i nie mogłem nigdzie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.