jakub350 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jak co to tak to u mnie dzała https://www.youtube.com/watch?v=gBTZZiICUiE&spfreload=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzisaj odebrałem auto - za***rdala ze strach nie powiem ile jechałem ale w życiu z wawy do poz nie dojechałem tak szybko a jeszcze do urwania sporo było. Cały trud i znój wynagrodzony . DZIĘKI KUBA - pamiętaj tylko że to nie koniec imprezy.Ale k**wa za***rdala to auto na każdym biegu kiedy chce. Bardzo ale to bardzo miło mi to słyszeć - napędza mnie to i motywuje Uwielbiam robić to co robię i cieszę się że innym też się to podoba. Ciągle mam nowe pomysły przez które spać - napisałem CI je w SMSie jakbym zapomniał hehe Obiecuje że kolejny Stage w doładowaniu będzie równie przepotężny No i czas najwyzszy opisać na forum twoją maszynę - w pełni na to zasługuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi