GhostDriver Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam. Myślał ktoś o założeniu rozpórki kielichów do swojego juke'a, żeby usztywnić trochę nadwozie, a może jest na forum ktoś kto ma założoną i podzieli się wrażeniami? Z tego co znalazłem to dostępne są głównie na ebayu, może ktoś wie gdzie w Polsce można taką rozpórkę kupić? Jak myślicie warto w coś takiego zainwestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek0512 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Rozpórka jak każda na pewno troszkę usztywni Twojego JUKA i jeśli ktoś mocniej śmiga to jednak radziłbym poszukać dobrego gwintu następnie obniżyć furę i założyć rozpórkę. Jeśli jednak nie chcesz zmieniać zawieszenia to śmiało kupuj:) ja na pewno z czasem będę zamawiał i zakładał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Tylko gdzie taką kupić w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek0512 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 W Polsce tak średnio, ale jak będę zamawiał na pewno dam znać Bardzo dużo już części ściągałem z USA itp . Coś nas musi cieszyć!! Jeden z moich projektów: Dlatego Projekt JUKA chce zrobić na 110% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.