Wojtek370 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ostatnio miałem okazję się przyjrzeć co tam u mnie pod maską jest nakombinowane. Wcześniej jakoś nie zauważyłem. Okazuje się, że mam jakąś Januszową robote tam odwaloną. 1. Jakaś rurka dorobiona, idąca od dolotu zaślepiona śrubką. - pod nią ewidentnie element gdzie ta lub oryginalna rurka chyba powinna być nałożona. 2. Chyba prawidłowo ale rurka jakaś nieoryginalna. Stąd moje pytanie (głównie o to pierwsze) co to za rurka, gdzie powinna być wsadzona. I czy jak przejechałem autem ok 10tys w takim stanie to nie narobiło za dużo bałaganu Auto aktualnie stoi u gazownika więc do ASO będę mógł przejechać się dopiero za tydzień. 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 To jest odma... Nie oryginalne wężyki ale puszczeczka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tak właśnie myślałem ale ten wężyk, który jest zaślepiony śrubką nie powinien być podłączony do tej wypustki, co jest poniżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie musi. Masz po prostu teraz odme idącą w atmosferę zamiast w dolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.