enginne Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam, Wedle specyfikacji model z silnikiem diesla , który posiadam (cd20 75km) może posiadać skrzynie automatyczna 4biegową . Nigdzie nie znalazłem u nas takiej opcji w tym aucie.Czy jest ktoś kto zna temat ?.I czy automat z primery p11 jest podobny ?. Niezwykle lubię automaty jednak nie mogę dorwać takiej almery ahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 nigdy nie widziałem P11 td w automacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W katalogach brak nawet wzmianki o n15 diesel z automatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enginne Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Czyli jednak dostałem złe informacje ?.No to szkoda,dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.