Trzewik68 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Witam jestem jestem świerzynką na forum ,szukałem dwie godziny na i nie znalazłem takiego tematu o Tince gdzie w niej znajdę taki bezpiecznik termiczny,Szukam ponieważ mam zanik napięcia na kości wentylatora,jest sprawny sprawdziłem regulator także sprawny.Sądziłem że znajdę go na oporach, a tu kiszka,na jednym bezpieczniku, chyba 14 brak zasilania co jest grane? Proszę o poradę linki. Tino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Bezpiecznik termiczny znajduje się w obudowie rezystora nawiewu, ale ten jak piszesz jest sprawny. Może edytuj temat by nie wprowadzał w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A sprawdzałeś bezpieczniki w komorze silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzewik68 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A sprawdzałeś bezpieczniki w komorze silnika? Nie wiem który,wiec sprawdziłem wszystkie do 30 A. Są sprawne. Dzięki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie wiem który,wiec sprawdziłem wszystkie do 30 A. Są sprawne. Dzięki za zainteresowanie. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59125-bezpieczniki/?hl=bezpieczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.